Göm menyn

Ny server i drift Automatic new article notification: click and bookmark

Fredagen den 22 oktober driftsatte LiU E-Press sin nya server med större kapacitet vad gäller lagring och hastighet. I den nya servern kan vi numera husera allt material som vi publicerar elektroniskt på LiU E-Press. Innan vi fick den nya servern publicerade vi databaserna på en särskild server för att det skulle fungera.

Nya och uppdaterade hemsidor

De nya hemsidorna har fått en ordentlig uppfräschning vad gäller funktion och presentation. Bland annat har vänstermenyn fått nya funktioner för att snabbt och enkelt hitta till rätt sida på LiU E-Press. Texten på en del sidor har helt omarbetats för att möta de nya kraven på information. Nu finns utförlig information för varje publikationstyp hur man fyller i webbformuläret samt direktlänkar till publiceringsöverenskommelserna. Högra menyns direktingångar till olika sidor har flyttats upp och finns nu i det blå fältet under LiU E-Press logo samt under de stora knapparna längre ned på sidan.

OBS! att alla sidor (tidskrifterna undantaget) har fått nya filtyper: .html är nu ändrat till .asp. Vissa sidor har även bytt namn. Om ni har direktlänkar till LiU E-Press hemsidor, kontrollera gärna att de fungerar. En omdirigering sker dock automatiskt från den gamla sidan till den nya.Sidansvarig: Peter Berkesand
Senast uppdaterad: 2017-03-31