Files:DescriptionFile size FormatBrowse
Fulltext0.07 MBPDF (requires Acrobat Reader)Previous | Next
  
Authors:Richard Tellström: Doktorand på Institutionen för restaurang- och måltidskunskap, Örebro universitet, Grythyttan, Sweden
Publication title:Känslan som restaurangupplevelse: Symbolik och estetik i den kommersiella måltiden
Conference:Kulturstudier i Sverige. Nationell forskarkonferens
Publication type: Abstract and Fulltext
Issue:015
Article No.:080
Language:Swedish
Year:2005
No. of pages:11
Pages:1015-1025
Series:Linköping Electronic Conference Proceedings
ISSN (print):1650-3686
ISSN (online):1650-3740
File:http://www.ep.liu.se/ecp/015/080/ecp015080b.pdf
Available:2005-12-30
Publisher:Linköping University Electronic Press; Linköpings universitet

REFERENCE TO THIS PAGE
Richard Tellström (2005). Känslan som restaurangupplevelse: Symbolik och estetik i den kommersiella måltiden, Kulturstudier i Sverige. Nationell forskarkonferens http://www.ep.liu.se/ecp_article/index.en.aspx?issue=015;article=080 (accessed 11/24/2014)